Cât durează realizarea unui desen după o fotografie?

Dacă alegi varianta în tuș, trebuie să știi că aceste desene sunt realizate manual, în tuș, fără ajutorul riglei (am menționat asta fiindcă m-au întrebat multe persoane dacă folosesc rigla la realizarea pattern-urilor din fundaluri).

În tuș, pot realiza mai multe mărimi. Acestea sunt:

A6 – cât o vedere/carte poștală;

A5 – cât un caiet/agendă;

A4 – mărimea cea mai cunoscută și cea ai comandată, cât foaia de la orice imprimantă/sau un caiet studențesc;

A3 – dublul unui A4.

Înainte de a începe realizarea desenului în tuș, îl schițez mai întâi în creion, iar dacă clientul dorește să vadă schița, i-o pot trimite pentru a-și da acordul pe ea.

Realizarea desenelor depinde în primul rând de mărimea lor, iar apoi de nivelul de dificultate, fundal, detalii, de cât de repede primesc OK-ul pe schița în creion, dar și de numărul de comenzi în desfășurare pe care îl am (de exemplu de Crăciun se aglomerează) etc. Cel mai repede le pot desena pe cele A5, apoi A6.

Desenarea unui desen A6 durează între 3-4 zile până la 1 săptămână. Realizarea unui desen A5 durează de la 4-5 zile până la 1 săptămână.

Realizarea unui desen A4 (și cel mai comandat) durează de la 7-8 zile până la 2 săptămâni.

Realizarea unui desen A3 durează între 2 săptămâni și 3 săptămâni.

Sper să te ajute aceste informații. Mai multe poți afla dacă îmi scrii pe serghieadrian@gmail.com sau pe facebook aici: https://www.facebook.com/DeseneDupaFotografiaTa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *